martes, 12 de octubre de 2010

ROTLLETS DE FULLA DE COL, AMB ARRÒS


Ingredients:

2 cebes tallades a quadrets
1 pastanaga tallada a quadrets
1 carbassó tallat a mitges llunes
2 xampinyons tallats a llàmines
2 grans d'all
4 fulles de col verda escaldades
Julivert picat
2 cullerades de sèsam torrat
Sàlvia
1 tassa d'arròs integral
Sal marina
Oli d'oliva

Preparació:

Dins una cassola posarem a coure la ceba amb un poc d'oli i sal, ho courem uns 10 minuts, hi afegirem la pastanaga, el carbassó i els xampinyons, i ho courem uns 5 minuts. Seguidament hi afegirem l'arròs net i el doble d'aigua; ho deixarem destapat amb el foc fort que comenci a bullir, hi afegirem un poc de sal i la sàlvia al gust, ho taparem i posarem al mínim. Ha de coure uns 45 minuts.

Quan l'arròs estgui cuit hi mesclarem el juliver i el sèsam. Omplirem els rotllets.

Dins una safata de forn hi posarem dos grans d'all, un poc d'oli i els rotllets, amb unes gotes de salsa de soja. Ho taparem amb un paper de forn i ho courem 30 minuts a 180º.
Ja ho podeu servir.(Ho he servit amb fulles de lletuga roure)

1 comentario: