miércoles, 13 de octubre de 2010

LLENTIES


Ingredients:

1 tassa de llenties remullades tota la nit
2 cebes tallades a quadros
1 gra d'all tallat petit
2 tomàtigues madures ratllades
1/4 de pebre verd tallat petit
1 patata tallada a quadros
1 pastanaga tallada a quadros
1 tira d'api tallat petit
1 tira d'alga wakame
Sal marina
Oli d'oliva
1 fulla de llor
julivert picat

Preparació:

Posarem a coure l'all i la ceba amb un poc d'oli i una punta de sal uns 10 minuts. Afegirem el pebre i la tomàtiga, ho courem uns 5 minuts més.Seguidament hi posarem les verdures, les llenties, l'alga, el llor i ho taparem d'aigua. Ho posarem amb el foc fort i quan bulli ho baixarem al mínim i taparem l'olla. Ha de coure una hora, el temps de cocció dependrà del tipus de llentia.
Quan les llenties estiguim ben cuites hi posarem la sal i les courem uns 5 minuts més.
Les servirem amb el julivert picat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario