jueves, 16 de diciembre de 2010

PASTÍS DE POLENTA "cuscusó"


Ingredients:

1 got petit de polenta
4 gots petits d'aigua o suc de poma, (la mida és 1x4)
2 cullerada sopera de melassa d'arròs
1 cullerada sopera de panses
1/2 got d'ametlles picades, o farina d'ametlles
1 cullerades soperes de coco ratllat
1 cullerada sopera d'oli de coco
1 cullerada petita de canyella

llimona ratllada
Sal marina

Preparació:

Posarem al foc l'oli amb les panses perquè s'inflin.a continuació hi afegirem el suc de poma, la melassa i  la sal. Quan bulli hi afegirem la polenta i la courem uns mínuts, ha de quedar espesa.
Una vegada cuita, hi afegirem  la resta d'ingredients. Ho mesclarem bé, apagarem el foc i ho col.locarem dins un motlle.
Quan sigui fred ho traurem del motlle i ho servirem com a postre.

Nota: la polenta no té gluten.
 

2 comentarios:

  1. Entiendo que se come como postre, no? Qué buena pinta!

    ResponderEliminar
  2. Este es un postre tipico de navidad,yo hago esta versión sin gluten, el original se hace con pan rallado, almendra, manteca de cerdo, pasas etc..puedes encontrarlo en recetas menorquinas hay varios blogs que seguro lo han publicado.
    besos

    ResponderEliminar