martes, 4 de enero de 2011

CREMA DE TRES CEREALS PER ESMORZAR


Ingredients:

1 got petit de quinoa
1 got petit de mill
1/2 got petit d'amarant
2 cullerades soperes de panses
Sal marina
Canyella en pols
Nous un poc torrades
Ratlladura de llimona
Crema d'ametlles

Preparació:

Netejarem bé els cereals, especialment la quinoa, la podem posar dins un colador i fregar-la perquè té un antinutrient a la pell, si només en menjam puntualment no passa res, però si en menjam frecuentment, s'ha de netejar molt bé.
Posarem a coure els cereals amb 4 o 5 parts d'aigua i un poc de sal. Ho courem uns 20 o 25 minuts. Al final de la cocció hi afegirem les panses i la pell de llimona. Ho deixarem coure uns minuts, apagarem el foc i hi afegirem la crema d'ametlles i la canyella.
Ho servirem amb les nous i un poc més de canyella al gust.Si ho necessitau podeu endulçar-la amb melassa d'arròs.
Nota:
Aquests cereals no ténen gluten

2 comentarios:

  1. Hola bon dia,
    He fet aquesta recepta i m'agrada però la trobo un xic aigualida. Si faig bullir els tres cereals amb llet enlloc d'aigua, quedarà bé? i quina quantitat de llet s'ha de posar?
    moltes gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Irene, perdona que no t'hagi contestat abans.la llet d'entrada no va bé , ja que fa que s'aferri la crema si hi vols posar llet l'has d'afegir als darrers 5 minuts i anar remenant perquè no s'aferri.Per altre part pot ser que t'hagi quedat aigualida si tens vitroceràmica, sempra s'ha de posar menys aigua perquè la vitro evapora menys el líquid.Gràcies

      Eliminar