domingo, 13 de febrero de 2011

BLEDES GRATINADES AMB TOFU


(Per a 4 persones)

Ingredients:

1 manat de bledes
1 paquet de tofu fumat
Per fer la salsa:
3 cebes tallades fines
1 pebre vermell torrat i net
Alfàbrega seca
Julivert picat
Farina d'ametlles per a gratinar
Oli d'oliva
Salsa de soja
Sal marina
Un poc de pebre negre (opcional)

Preparació:

Netejarem les bledes i les posarem a coure al vapor. Dins una cassola courem les cebes amb un poc d'oli i una mica de sal, 10 minuts destapades. Amb el gratinador del forn torrarem el pebre i el farem net. L'afegirem a la ceba cuita amb un poc més de sal i alfàbrega al gust, ho taparem i ho deixarem coure uns 10 minuts més.
Mirarem com està de sal i si fa falta n'hi posarem un poc més. Ho passarem per la batedora.
Tallarem el tofu a quadrets i el sofregirem dins una paella amb un poc d'oli i unes gotes de salsa de soja.
Posarem dins una safata de forn les bledes cuites, el tofu i la salsa. A sobre hi posarem la farina d'ametlla, unes gotes d'oli i un poc de pebre negre mòlt. Ho gratinarem al forn uns minuts. Ho servirem amb el julivert picat.

Nota:
Si voleu fer aquest plat per a nens i adolescens hi podeu posar formatge per gratinar .Els encanta! també queda deliciós amb gambes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario