jueves, 17 de febrero de 2011

QUINOA AMB VERDURES

Ingredients: (per a dues persones)

2 gots ,de cafè, de quinoa
2 porros nets i tallats finets
6 mongetes planes tallades
2 carxofes pelades i tallades en 4 trossos
1 tassa de faves tendres pelades i netes
1 pastanaga tallada a quadrets
2 shitake tallats finets
3 cullerades soperes d'ametlles crues
Sal marina
Oli de sèsam
Salsa de soja
Pebre negre mòlt i cúrcuma (opcional)
Julivert picat

Preparació:

Dins una cassola amb 2 cullerades d'aigua i una mica de sal courem els porros uns 3 minuts, destapat.
Rentarem la quinoa i l'afegirem als porros amb la resta de verdures,les ametlles, 4 gots d'aigua,sal, pebre i la cúrcuma. Quan bulli posarem el foc al mínim i ho courem tapat uns 20 minuts, o fins que no quedi suc.
Per acabar el plat hi posarem un poc de salsa de soja i oli de sèsam, ho mesclarem anant alerta de no desfer les verdures i ho decorarem amb el julivert picat.

Nota: Menú del dia

Puré de llenties vermelles.
Quinoa amb verdures, paté de sardines i broquil bullit 3 minuts amb ravaguins escaldats.
Te de tres anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario