Ingredients:
2 cebes tallades a quadrets
1 pastanaga ratllada gruixada
Llor
Julivert picat
Olives negres sense pinyol i tallades
½ paquet de tofu fumat tallat a quadros petits
200g de mill
500ml d’aigua
Sal
Salsa de soja
Oli d’oliva
Preparació:
1) Courem la ceba amb un poc d’oli i sal 10 minuts.
2) Hi afegirem l’aigua, la pastanaga, el mill,el tofu,el llor i sal.Deixarem que comenci a bullir i abaixarem el foc , ho courem tapat 25 minuts, ha de quedar sec.
3) Dins un bol mesclarem la pasta amb el julivet i les olives i esperarem que sigui tebi.
4) Farem les hamburgueses amb les mans una mica humides.Les courem a la planxa,podem posar-hi unes gotes de salsa de soja per damunt cada una.
Les servirem amb verdures, salsa de tomàtiga… Als nens els agraden molt.
El mill no té gluten.
No hay comentarios:
Publicar un comentario