2 pomes golden tallades a làmines fines
½ got de suc de poma (cal valls)
Un poc de sal
Granola:½ got de suc de poma (cal valls)
Un poc de sal
2 gots de muesli de CELNAT sense gluten
2 cullerades soperes de ametlles trocejades
2 cullerades soperes de pipes de carbassa torrades
Canyella en pols al gust
Un poc de sal marina
2 cullerades soperes de concentrat de poma (cal valls) o melassa d’arròs
1 cullerada sopera d’oli de coco
Escalfarem el forn a180º. Mesclarem tots els ingredients de la granola i els posarem dins una olleta al foc uns minuts fins que formin una pasta compacta.
Posarem les pomes dins una safata de forn, el suc de poma i un poc de sal. Per damunt hi posarem la granola, ho taparem i courem al forn uns 10 minuts. Treurem la tapadora i ho courem 10 o 15 minuts més fins que la granola estigui ben cruixent.
Nota:
Aquesta recepta és una variant, sense gluten, de les receptes de Montse Vallory.
Podeu trobar l’original a la revista digital de salut i nutrició “Ets el que menges” al apartat de receptes de Montse Vallory.
No hay comentarios:
Publicar un comentario