miércoles, 4 de abril de 2012

VERDURES AMB ALGUES (al estil Vallory)

Ingredients:
1 punyat de mongetes verdes tallades
2 cebes tallades a mitges llunes
1/2 got d'alga arame posada en remull 10 minuts
1 culleradeta de vinagre de poma
1 cullerada sopera de concentrat de poma cal valls
1 cullerada sopera d'oli d'oliva
1 cullerada sopera de salsa de soja
1 culleradeta de suc de gingebre
Pipes de carbassa per decorar

Preparació:
Saltejarem les cebes 10 minuts amb l'oli i un poc de sal. Hi posarem les algues escorregudes, el vinagre i el concentrat de poma, ho taparem i deixarem que cogui uns 5 minuts fins que no quedi líquid.
Bullirem les mongetes 4-5 minuts i les escorrerem.
Meclarem amb la ceba i les algues, les mongetes, la salsa de soja i el suc de gingebre. Ho servirem amb les pipes de carbassa.

L'alga arame té iode i calci

No hay comentarios:

Publicar un comentario