domingo, 1 de julio de 2012


Quiche de tofu (per a 4 persones)

Ingredients:
1 bloc de tofu fumat
2 cebes tallades a quadrets
2 porros tallats finets
 2 carbassons tallats a quadros
Alfàbrega
Oli d’oliva
Sal
Miso blanc (opcional)
6 Anxoves
Alga espagueti de mar cuita

Preparació.
Posarem a coure les cebes amb un poc d’oli i sal uns 10 minuts. Seguidament hi afegirem les verdures l’afàbrega, un poc de sal, ho deixarem coure destapat uns 10-15 minuts, fins que les verdures estiguin cuites. Triturarem el tofu amb un poc d’aigua i una cullerada d’oli, una cullareda de miso blanc o un poc de sal.
Meclarem el tofu, les verdures, l’alga i ho posarem dins una safata de forn, hi col.locarem les anxoves per damunt. Ha de coure al forn uns 25 minuts a 180º.

Sense ous, ni gluten, ni làctics

No hay comentarios:

Publicar un comentario