lunes, 2 de julio de 2012


Hamburgueses de mill i peix (per a 4 persones)


Ingredients:
1 tassa de mill
4 filets de mare de lluç, net i sense espines
2 cebes tallades a quadrets
1 carbassó ratllat gruixat
1 pastanaga ratllada gruixada
Sal
Oli d’oliva
Salsa de soja
2 cullerades d’alga dulce
Pebre negre mòlt
Cúrcuma en pols
Julivert picat


Preparació:
Saltejarem les cebes amb un poc d’oli i sal uns 10 minuts.Netejarem el mill i l’afegirem a les cebes amb 3 tasses d’aigua,  les verdures,el pebre, la cúrcuma i la sal, taparem l’olla i ho courem uns 10 minuts. Hi afegirem el peix i deixarem que acabi de coure uns 10 mints més fins que no quedi suc. Ho mesclarem  amb l’alga, el julivert i ho deixarem refredar fins que sigui tebi. Fer les hamburgueses.( Venen un aparell que va molt bé per fer-les, sinó les podem fer amb les mans) Les podem coure  al forn  o a la planxa amb un poc d’oli i salsa de soja.
Serviu-les amb ensalada.Acompanyades de salsa de tomàtiga o salsa de pebres -també- són delicioses.
No tenen gluten, ni ou, ni làctics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario