jueves, 19 de julio de 2012

Pastís de poma (sense gluten, ni ous, ni làctics)

Ingredients:
1 got de farina de fajol (sarraceno)
1 got de farina d'ametlles
Un poc de llimona ratllada
1/2 cullaradeta de canyella en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 cullarada sopera d'oli de coco
Un poc de sal
3-4 cullerades soperes de melassa d'arròs
2 pomes
2 gots d'aigua (el doble que les farines)
Per adornar agar-agar
Preparació:

Meclarem dins un bol tots els ingredients i una poma ratllada. ho posarem dins un motlle de silicona i l'adornarem amb l'altre poma tallada a llàmines. El posarem al forn ja calent 1/2 hora a 180º.

El treurem del motlle quan sigui fred. Per donar-li lluentor fondrem una cullaradeta petita d'agar-agar dins 1/2 gotet d'agua, ho courem uns minuts i ho repartirem per damunt el pastís.

(És la meva versió d'una recepta del blog "just vegetal")

No hay comentarios:

Publicar un comentario