lunes, 1 de abril de 2019


Panets amb algarrova

 

Ingredients:

600g de farina semi integral o de força

200ml d’aigua

3 cullerades de sucre panela

70ml d’oli de girasol

1 ou

Un poc de sal

150g de llevat mare (al blog trobareu la recepta del llevat mare, dins l'apartat de pans)

Un  pot de crema de algarroba (tipus “nocilla” del herbolari)

 

Preparació:

Mesclarem tots els ingredients i  ho pastarem bé. Ho deixarem reposar tota la nit perque tovi.

Al matí farem bolles de 50g i les omplirem amb una cullaredeta  d´algarrova, les posarem damunt la llauna de forn i  deixarem que tornin a tovar.

 Els pintarem amb ou i els courem al forn uns 25 minuts a 200º. Surten uns 20 panets.

Ideals per els fiets per sa bereneta!!!

És  la recepta dels panets de tota la vida però amb llevat mare.

No hay comentarios:

Publicar un comentario